ua en ru

У Києві з'явиться 3 тис. нових камер відеоспостереження

У Києві з'явиться 3 тис. нових камер відеоспостереження Фото: камера спостереження (Pixabay)

У Києві встановлені майже 5 тис. камер відеоспостереження

У Києві з'явиться 3 тисячі нових камер відеоспостережння. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook.

"Вже майже 5 тисяч камер відеоспостереження з розпізнаванням обличчя встановлені в закладах та публічних місцях Києва. Вся інформація стікається і обробляється в міському дата-центрі. І правоохоронні органи використовують її. Ми продовжимо встановлювати відеокамери - найближчим часом з‘явиться ще майже 3 тисячі нових камер, які працюватимуть на безпеку в столиці", - написав Кличко.

Я дякую працівникам Національної поліції, завдяки професійним діям яких вдалося менше ніж за добу знайти і затримати осі...

Опубліковано Виталієм Кличком 21 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 21 жовтня правоохоронці знайшли півторамісячну дитину, яку напередодні викрали з коляски в дитячому садочку в Києві. Завдяки камерам відеоспостереження вдалося створити фоторобот викрадачки. Пізніше її затримали.

"Затримали злочинницю. Спасибі поліції, що задіяла всі підрозділи, а також всім небайдужим, хто допомагав у пошуках і повідомляв дуже важливу інформацію", - написав уповноважений президента з прав дитини Микола Кулєба.