ua en ru

У Києві поліція затримала викрадачів автомобілів

У Києві поліція затримала викрадачів автомобілів Фото: у Києві поліція затримала викрадачів автомобілів

Правоохоронці з'ясували, що 39-річний та 46-річний чоловіки неодноразово судимі за аналогічні злочини

Співробітники Національної поліції України в Києві (відділ з розкриття викрадень транспортних засобів) викрили злочинну групу, яка займалася викраденням автотранспорту на території Києва. Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

"Зловмисники, використовуючи спеціальну техніку, викрали автомобіль "Хюндай", який був припаркований біля житлового будинку на вулиці Оноре де Бальзака. Оперативники розпочали переслідування викрадачів. Згодом вони були затримані у Святошинському районі столиці, неподалік від гаражного боксу, де стояв ще один викрадений транспортний засіб", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що 39-річний та 46-річний чоловіки неодноразово судимі за аналогічні злочини.

Більше того, зловмисники підозрюються у скоєнні аналогічних злочинів у Деснянському, Оболонському та Святошинському районах столиці, а також у Київській області.

За фактом злочину розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

altaltalt

Фото: у Києві поліція затримала викрадачів автомобілів

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники київської поліції затримали викрадача, який заволодів чужим автомобілем, використовуючи евакуатор.