ua en ru

У Києві затримали підозрюваних у вбивстві на Подолі

У Києві затримали підозрюваних у вбивстві на Подолі Фото: вбивство у Києві (kyiv.npu.gov.ua)

До вбивства чоловіка причетні 35-річна жінка та раніше судимий мешканець Донецької області

Полиція протягом доби затримала підозрюваних у вбивстві чоловіка в ніч на 7 січня в Подільському районі в Києва. Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

У поліції нагадали, що близько опівночі 7 січня до поліції надійшло повідомлення про виявлення на вулиці Костянтинівській чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Співробітники карного розшуку Подільського району та столичного главку в ході оперативно-розшукових заходів встановили, що до вбивства чоловіка причетні 35-річна уродженка Запорізької області та 31-річний раніше судимий мешканець Донецької області.

Наступної доби після скоєння злочину підозрюваних затримали та доставили до управління поліції для проведення всіх необхідних слідчих дій.

"Між знайомими виник конфлікт, у результаті якого потерпілий отримав колото-різану травму не сумісну з життям. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу щодо затриманих осіб", - йдеться в повідомленні.

Аби приховати сліди злочину, зловмисники витягнули тіло чоловіка з помешкання на вулицю, де його невдовзі помітили сусіди та викликали поліцію.

У Києві затримали підозрюваних у вбивстві на ПодоліУ Києві затримали підозрюваних у вбивстві на ПодоліУ Києві затримали підозрюваних у вбивстві на Подолі

Фото: вбивство на Подолі

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 7 січня, в Києві на вулиці Костянтинівській на столичному Подолі місцеві жителі виявили труп чоловіка зі слідами насильницької смерті.