ua en ru

У Києві поліція зірвала "сходку" кримінальних авторитетів, затримано понад 60 осіб

У Києві поліція зірвала "сходку" кримінальних авторитетів, затримано понад 60 осіб Фото: поліція на місці зустрічі кримінальних авторитетів (facebook.com/Поліція-Києва)

Під час огляду місця "сходки" правоохоронці виявили кілька одиниць зброї

Київська поліція зірвала "зустріч" кримінальних авторитетів, усіх учасників, а це - понад 60 осіб - доставили до управління поліції для проведення ретельної перевірки. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Зазначено, що 26 листопада 2017 року в Пущі-Водиці працівники карного розшуку головного та Оболонського управлінь поліції разом зі спецпризначенцями навідалися в ресторан, де, за оперативною інформацією, зібралися люди, які намагаються впливати на криміногенну ситуацію в Києві та інших регіонах.

За даними відомства, правоохоронці поспілкувалися з учасниками зустрічі та встановили їхні особисті дані.

"З’ясувалося, що більшість із них мають кримінальну біографію і відбували покарання за скоєння різних злочинів у місцях позбавлення волі, тож для ретельної перевірки більше 60-ти осіб доставили до управління поліції", - розповів начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

За його словами, під час огляду місця події також виявлено кілька одиниць зброї, дозвільні документи на яку викликали підозру.

"Тож її вилучили для проведення експертизи. Після проведення дослідження слідчі ухвалять процесуальне рішення і визначаться з правовою кваліфікацією події", - пообіцяв Крищенко.

#ВАЖЛИВО #Поліція Києва навідалися на «зустріч» кримінальних авторитетів