ua en ru

У Києві поліція виявила схрон з боєприпасами

У Києві поліція виявила схрон з боєприпасами Фото: вилучені боєприпаси (kyiv.npu.gov.ua)

Вилучені предмети направлені на проведення експертизи

У Подільському районі Києва на території агрокомбінату працівники поліції виявили схованку з боєприпасами. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

За словами виконувача обов’язків начальника Подільського управління поліції Наталії Зіненко, з місця події вилучили 4 гранатомета, 3 порохові заряди, 2 кілограми вибухівки та понад 200 патронів до автомата Калашникова.

"За оперативною інформацією, вилучені предмети належать бійцю добровольчого батальйону, який у період із 2014 до 2016 року привіз їх до Києва", - повідомила Зіненко.

Зазначається, що вилучені боєприпаси були направлені слідчими на проведення експертизи, після отримання висновку якої особа, яка причетна да незаконного зберігання боєприпасів, та ймовірні спільники буду притягнуту до кримінальної відповідальності.

У поліції відзначили, що за скоєння даного злочину порушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

У Києві поліція виявила схрон з боєприпасами
У Києві поліція виявила схрон з боєприпасами
У Києві поліція виявила схрон з боєприпасами

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що правоохоронці Луганської області виявили гранатомет в мешканки села Півнене (Кремінський район). Гранатомет вилучений та відправлений на експертизу. Слідство з'ясовує звідки і для чого у жінки зброя.