ua en ru

У Києві поліція вилучила у раніше судимого чоловіка зброю і наркотики

У Києві поліція вилучила у раніше судимого чоловіка зброю і наркотики Фото: поліція (facebook.com/odesapolice)

У затриманого виявили амфетамін, екстазі і кастет

Співробітники поліції Києва при проведенні поверхневого огляду у підозрілого чоловіка виявили амфетамін, екстазі і кастет. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Повідомляється, що на вулиці Краківській Дніпровського району при проведенні оперативно-розшукових заходів співробітники управління протидії наркозлочинності затримали підозрілого чоловіка з забороненими речовинами.

Під час поверхневого огляду правоохоронці вилучили у чоловіка 100 грамів амфетаміну, кілька таблеток екстазі, ваги електронні, пакети для фасування наркотиків і кастет. Загальна вартість вилучених заборонених речовин на "чорному" ринку становить понад 50 тисяч гривень.

Поліція встановила, що 20-річний киянин має судимість за вчинення злочину, пов'язаного з обігом наркотичних речовин.

Слідчий відділ Дніпровського управління Нацполіції почав кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вилучені речовини і предмети відправили для проведення експертизи.

altalt

Фото: вилучені наркотики і кастет (поліція Києва)

Нагадаємо, раніше голова Національної поліції України (НПУ) Сергій Князєв заявив, що НПУ з початку року вилучила понад 2,5 тонни наркотиків і психотропних речовин.