ua en ru

У Києві поліція вилучила зброю та боєприпаси, що зберігалися в гаражі

У Києві поліція вилучила зброю та боєприпаси, що зберігалися в гаражі Фото: Національна поліція України (oda.zt.gov.ua)

У приміщенні, де зберігалися небезпечні предмети, проживав чоловік

У Деснянському районі міста Києва в гаражі співробітники Національної поліції України вилучили зброю та боєприпаси. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Наголошується, що в приміщенні, де зберігалися небезпечні предмети, проживав чоловік.

"Працівники карного розшуку поліції Києва, працюючи над попередженням незаконного обігу зброї та боєприпасів, отримали оперативну інформацію про збереження небезпечних предметів в одному з боксів гаражного кооперативу.
Правоохоронці встановили, що в цьому гаражі проживає 32-річний киянин за усною домовленістю з власником боксу", - йдеться в повідомленні.

Також у поліції розповіли, що під час перевірки у приміщенні було знайдено два карабіна, а також гладкоствольну рушницю, близько 500 патронів різного калібру та 17 ножів.

"Правоохоронці встановлюють, з якою метою киянин зберігав зброю, а також де її його придбав", - додали в НПУ.

Жителю гаража, який зберігав небезпечні предмети, інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

У Києві поліція вилучила зброю та боєприпаси, що зберігалися в гаражіУ Києві поліція вилучила зброю та боєприпаси, що зберігалися в гаражіУ Києві поліція вилучила зброю та боєприпаси, що зберігалися в гаражі

Нагадаємо, в Бахмуті (Донецька область) група реагування патрульної поліції виявила в зупиненому для перевірки автомобілі патрони, гранати і тротил.