ua en ru

Під Києвом правоохоронці виявили арсенал зброї у переселенця з Донбасу

Під Києвом правоохоронці виявили арсенал зброї у переселенця з Донбасу Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Під Києвом у місті Вишневе правоохоронці виявили арсенал зброї у переселенця з Донбасу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області у Facebook.

"Операція "Зброя, вибухівка": у переселенця з Донецької області поліція Київської області виявила зброю. У місті Вишневе, за місцем тимчасового проживання 28-річного чоловіка, який приїхав до столичної області у 2014 році, працівники поліції вилучили 350 набоїв різного калібру, 3 магазини до автомату Калашникова, пневматичний пістолет, револьвер, біти та 23 різноманітних ножі. Також вилучили інші речові докази", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що чоловік заявив, що привіз зброю зі сходу України три роки тому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Операція «Зброя, вибухівка»: у переселенця з Донеччини поліція #Київщини виявила #зброю, #боєприпаси та велику кількість...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 7 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Херсонській області за день поліція виявила 6 фактів незаконного обігу зброї. Зокрема, із незаконного обігу вилучили 180 патронів та 400 грам тротилу.