ua en ru

У Києві поліцейські затримали п'яного міліціонера-водія

У Києві поліцейські затримали п'яного міліціонера-водія Фото: патрульна поліція

Водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння поводив себе агресивно

У Святошинському районі Києва поліцейські затримали міліціонера, який сів за кермо в нетверезому вигляді. Про це повідомляє Патрульна поліція України на своїй сторінці в Facebook.

"Водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння, вів себе агресивно, по-хамськи, документів не надавав, огляд на драгері проходити відмовлявся", - йдеться в повідомленні.

Тим часом до авто підійшов інший чоловік, його попросили не заважати інспекторам, проте він, схопивши сумку підозрюваного, почав тікати. Мабуть, сподівався, що відсутність документів, допоможе товаришу уникнути відповідальності. Правоохоронці наздогнали злодія.

Також повідомляється, що чоловіків для з'ясування особи доставили до Святошинського РУ. Виявилося, що вони - інспектори цього ж райуправління. Хоча обидва заявляли, що не знають один одного.

На водія складено протокол за ст 130 КУоаАП (керування в стані алкогольного сп'яніння), йому доведеться відповідати за ст. 345 КК україни за заподіяння тілесних ушкоджень патрульному. На іншого підозрюваного складені відповідні матеріали згідно ст. 343 КК щодо втручання в діяльність працівника правоохоронного органу.

Нагадаємо, у Києві агітатори однієї з політичних партій намагалися підкупити поліцейського і на зустрічі з виборцями вручили конверт з 250 грн.