ua en ru

У Києві в поштові скриньки кидають підроблені "повістки", - Бірюков

У Києві в поштові скриньки кидають підроблені "повістки", - Бірюков Фото: Юрій Бірюков

У столиці військовозобов'язані отримали листи про нібито ухилення від мобілізації

У Києві в поштові скриньки кидають підроблені порядку у військкомат для пояснення причин нібито ухилення від мобілізації. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник Президента України Юрій Бірюков.

Бірюков опублікував у своєму Facebook нібито лист, який виявив у своєму ящику один киянин. У листі говорилося, що вказаний чоловік ухиляється від призову по мобілізації, він у певний час не з'явився у військкомат і не надав документів, які б пояснювали причину неявки. При цьому цей чоловік раніше не отримував жодних повісток.

"Громадянин Вадим Ш. йде у військкомат з криками #шотакоеянепонял, а там зустрічає ще десяток таких же, з повістками. І стомлене обличчя воєнкома теж зустрічає, яке йому, особа воєнкома, і пояснює - підроблені бланки з надрукованим типографським методом печаткою і підписом. А біля військкомату до громадянина Вадим Ш. претензій немає, як і немає планів на його мобілізацію", - розповів Бірюков.

Він додав, що одночасно з підробною повісткою киянин в поштовій скриньці листівку із закликом палити шини і збирати Майдан-3 і голосувати на місцевих виборах за певну політичну силу.

Жизнь становится все чудесатее и чудесатее...Гражданин Вадим Ш. обнаруживает у себя в почтовом ящике данное "письмо сч...

Posted by Юрий Бирюков on 7 августа 2015 г.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков має намір запропонувати Президенту Петру Порошенку ініціативу про повний перехід армії на професійну контрактну основу.