ua en ru

У Києві перестав працювати фунікулер

У Києві перестав працювати фунікулер Фото: київський фунікулер (УНІАН)

Пасажирів тимчасово буде перевозити автобус

З 7:00 31 січня київський фунікулер закритий з технічних причин. Про це повідомляють в Київської міської державної адміністрації з посиланням на КП "Київпастранс".

"З 7:00 31 січня заблокована робота фунікулера з технічних причин. Зараз на місці працюють фахівці. Про це повідомляють у КП "Київпастранс", - йдеться в повідомленні.

Для забезпечення пасажирських перевезень організовано автобусне сполучення.

На даний момент стало відомо, що причиною зупинки фунікулера стала поломка пружини одного з трамваїв.

"Лопнула пружина на одному з трамваїв. Зараз працівники "Київпастрансу" встановлюють нову, і після цього фунікулер відновить свою роботу. На ремонт нам знадобиться десь ще годину", - повідомили в прес-службі "Київпастрансу".

У комунальному підприємстві додали, що такі несправності трапляються дуже рідко, і останній раз така проблема виникала 15 років тому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рух транспорту по Південному мосту буде частково обмежено у зв'язку з ремонтом деформаційних швів. Зокрема, обмеження буде діяти у напрямку руху: з проспекту Бажана М. на Наддніпрянське шосе – з 21:00 30 січня до 7:00 31 січня, з 21:00 31 січня до 7:00 1 лютого; з Наддніпрянського шосе на проспект Бажана М. – з 21:00 1 лютого до 7:00 2 лютого.