ua en ru

У Києві на Печерську сталась бійка, є поранений

У Києві на Печерську сталась бійка, є поранений Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Поліція затримала п'ятьох людей, підозрюваних в участі у бійці на Хрещатику

У Києві на Хрещатику в четвер, 6 вересня, між двома компаніями молодиків сталась бійка, внаслідок якої 22-річного хлопця госпіталізували з ножовим пораненням. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що наразі п’ятьох осіб доставили до Печерського управління поліції для надання пояснень. Усі вони - неповнолітні. Їх затримали за описами свідків бійки. Після першочергової перевірки буде визначена роль кожного із затриманих.

"Правоохоронці встановили, що між двома компаніями молодиків виникла бійка, у результаті якої одного з учасників тричі вдарили ножем і забрали мобільний телефон. 22-річного хлопця госпіталізували із пораненнями у груди. На момент приїзду поліцейських учасники конфлікту втекли", - додали в поліції.

Правоохоронці вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження. Також ведення судово-медичної експертизи буде встановлено ступінь тяжкості нанесених тілесних ушкоджень потерпілому.

Нагадаємо, київські правоохоронці затримали зловмисника, який ввечері у вівторок, 4 вересня, у Печерському районі столиці стріляв та поранив охоронця ринку. Поліцейські з’ясували, що між охоронцем та двома невідомими виник конфлікт, у результаті якого один із учасників дістав пістолет та зробив кілька пострілів. У результаті охоронця із вогнепальними пораненнями в обличчя та шию доставили в лікарню.