ua en ru

У Києві пацієнт випав з вікна восьмого поверху лікарні

У Києві пацієнт випав з вікна восьмого поверху лікарні Фото: поліція

Поліція вважає, що це самогубство

У Києві в Оболонському районі вчора, 30 листопада 2015 року, пацієнт випав з вікна восьмого поверху міської лікарні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у місті Києві.

"Вчора у 16:11 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що в Оболонському районі з восьмого поверху міської лікарні випав чоловік", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що 66-річний пацієнт проходив курс стаціонарного лікування в терапевтичному відділенні. За словами лікарів, чоловік перебував у пригніченому стані.

Слідчим відділом Оболонського управління Головного управління Національної поліції України в місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією - самогубство. Поліція з'ясовує обставини трагічної події.

Нагадаємо, в травні 2015 року у Львівській області 50-річний пацієнт випав з 2 поверху Магеровской лікарні. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.