ua en ru

У Києві патрульні зі стріляниною затримали розшукуваного за крадіжку чоловіка

У Києві патрульні зі стріляниною затримали розшукуваного за крадіжку чоловіка Фото: у Києві патрульним довелося стріляти, щоб затримати чоловіка

Правоохоронці зробили попереджувальний постріл вгору з табельної зброї

У Києві патрульним зі стріляниною вдалося затримати чоловіка, який розшукується за крадіжку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє патрульна поліція України.

Інцидент стався 13 вересня, коли правоохоронці приїхали на виклик мешканців будинку на вулиці Івана Дубового, стурбованих тим, що троє невідомих ходять навколо будинку і дзвонять у двері квартир.

За вказаною адресою патрульні перевірили документи 3 чоловіків, однак під час перевірки виявилося, що один з них перебуває в розшуку за крадіжку.

"Розшукуваний кинувся бігти, патрульні побігли за ним. Згідно ст. 46 Закону України "Про Національну поліцію" (Застосування вогнепальної зброї) інспекторам довелося здійснити попереджувальний постріл вгору з табельної зброї.Тільки тоді втікач зупинився", - йдеться в повідомленні патрульних.

Як наголошується, всіх 3 затриманих передали слідчим Дніпровського відділення поліції.

У Києві патрульні стріляли, щоб затримати розшукувану особу Троє невідомих ходять під'з'їздом і дзвонять до дверей кварти...

Опубліковано Патрульна поліція України 14 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом патрульні затримали на дитячому майданчику педофіла.