ua en ru

У Києві пасажирка автобуса напала на контролерів із газовим балончиком

У Києві пасажирка автобуса напала на контролерів із газовим балончиком Фото: Пасажирка автобусу вирішила замість проїзного "пред'явити" газовий балончик

Контролери перебувають на лікарняному, їх життю та здоров'ю нічого не загрожує

В Києві на автобусному маршруті № 99 в районі зупинки "Маршала Рокосовського" в напрямку Мінського масиву 6 липня 2015 року пасажирка напала з газовим балончиком на контролера. Про це повідомляє прес-служба "Київпастранса".

Так, за інформаціією прес-служби, 2 жінки - контролера, виконуючи службові обов'язки, підійшли з перевіркою щодо наявності проїзних документів у пасажирів, у відповідь одна пасажирка, завіривши що у неї в сумці є проїзний документ, почала його шукати.

"Замість проїзного жінка дістала з сумки газовий балон, бризнула в обличчя контролерів, а потім у повітря та по іншим пасажирам. В цей час у салоні перебувало досить багато людей, в тому числі і діти. У салоні став відчутний їдкий запах, люди почали кашляти від удушшя", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що водій зупинив автобус та відкрив двері. Пасажири затримали жінку, викликали швидку допомогу, патрульну поліцію.

За результатами інциденту подана заява до Оболонського районного відділку міліції.

На даний момент, контролери перебувають на лікарняному, їх життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, у КП "Київпастранс" в результаті аудиту було виявлено втрати бюджету на більш ніж 88 млн грн.