ua en ru

У Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспорту

У Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспорту Фото: громадський транспорт (facebook.com kievtransport)

У ніч із 7 на 8 квітня метро у Києві працюватиме на одну годину довше

У Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспорту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"На Великдень роботу громадського транспорту буде продовжено. Так, у ніч із 7 на 8 квітня 2018 року метрополітен працюватиме на одну годину довше, а розпочне роботу 8 квітня 2018 року на 1 годину раніше", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що 7 квітня роботу наземного пасажирського транспорту буде продовжено на одну годину, а 8 квітня робота наземного транспорту почнеться на годину раніше.

Також зазначається, що вранці 8 квітня, з 05:00 до 10:00, буде збільшено кількість одиниць міського пасажирського транспорту загального користування, який проходить біля місць проведення богослужінь.

Як повідомляють у КМДА, 15 квітня 2018 року на вул. Електротехнічній та заїзді транспортних засобів на вул. Крайню буде заборонено паркування автотранспорту. Також буде заборонено проїзд вул. Маршала Жукова (на ділянці від вул. Кіото до вул. Миколи Матеюка), крім автобусів великої місткості та спецтранспорту. А під час поминальних днів з 15 до 18 квітня проводитиметься підвезення пасажирів до міських кладовищ.

У Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспортуУ Києві на Великдень буде продовжено роботу громадського транспорту

Фото: маршрути підвезення пасажирів (kyivcity.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" призначила 12 додаткових поїздів на Великдень.