ua en ru

У Києві відкрився Рекрутинговий центр НПУ

У Києві відкрився Рекрутинговий центр НПУ Фото: Хатія Деканоїдзе

До травня 2016 в регіонах України відкриється 10 філій центру

У Києві відкрився Центр рекрутингу Національної поліції України. В офіційному відкритті центру взяли участь глава НПУ Хатія Деканоїдзе і посол США в Україні Джефрі Пайетт, передає кореспондент РБК-Україна.

Як повідомила глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, центр буде займатися пошуком, атестацією, відбором, оцінкою та розвитком кадрів для Національної поліції України.

"Сьогодні ми офіційно відкриваємо Центр рекрутингу, незалежний Центр рекрутингу, який займатиметься пошуком кадрів для Національної поліції України, атестацією, відбором, оцінкою і розвитком", - повідомила вона.

Вона заявила, що з понеділка в цьому центрі вже проходять співбесіди з майбутніми співробітниками НПУ в Києві та Київській області.

"Кілька днів вже з понеділка тут проходять співбесіди тих співробітників, які були призначені на тимчасові посади і будуть призначені після переатестації на постійні посади", - підкреслила Деканоїдзе.

За її словами, до травня 2016 року по всій Україні в регіонах відкриється 10 філій.

"До травня ми ось близько десяти міст відкриємо філії та такі ж рекрутингові незалежні центри", - заявила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до травня-червня 2016 року в 29-ти містах України працюватиме патрульна поліція і повністю замінить структуру Державтоінспекції.