ua en ru

У Києві відкрили унікальну 150-метрову алею світломузичних фонтанів

У Києві відкрили унікальну 150-метрову алею світломузичних фонтанів

Днями в київському ЖК преміум-класу "Бульвар Фонтанів" відкрили унікальний комплекс світломузичних фонтанів, а також здали в експлуатацію третій будинок другої черги. Відкриття пройшло у форматі вечірки і зібрало багато гостей. Їх розважали оркестр "Віртуози Києва", музичне тріо "LaFesta", а також відома оперна співачка Марія Максакова.

"Це перший житловий комплекс, в рамках якого ми постаралися відтворити вигляд Києва не тільки як найзеленішої столиці, але і як міста фонтанів. Проект поєднав в собі все, що потрібно вимогливому покупцеві: безпека, відчуття затишку і сучасну інфраструктуру", - зазначила керівник центру продажів ЖК "Бульвар Фонтанів" Світлана Касамара.

"Бульвар Фонтанів" визнаний кращим РК в Європі за версією International Property Awards і знаходиться в історичному центрі Києва, на перетині вулиць Саперне Поле та Івана Павла 2 (кол.Патріса Лумумби). Поруч розташовані парки і Ботанічний сад, маса торгово-розважальних місць, ресторанів, шкіл і дитячих центрів. Недалеко від новобудови проходить центральна магістраль столиці – вул. Велика Васильківська, а в інший бік – бульвар Лесі Українки бульвар Дружби Народів.

У Києві відкрили унікальну 150-метрову алею світломузичних фонтанів

Комплекс цікавий не тільки розташуванням в престижному районі. В ЖК реалізована рідкісна для Києва концепція – двір без машин. Цього вдалося досягти завдяки системі трирівневого підземного паркінгу (900 місць), доступ до якого забезпечений з будь-якого поверху будинку. Інфраструктура комплексу досить різноманітна і передбачає високотехнологічну систему безпеки і обслуговування, лаунж-зону на даху, дитячі майданчики, поле для міні-футболу, цікаву планування квартир і, звичайно ж, головну особливість проекту – 150-метровий каскад світло-музичних фонтанів.

Інформаційна довідка: площа комплексу під будівництво займає - 4,06 га, загальна площа - близько 179 тис. кв. м, загальна площа квартир - 83660 тис. кв. м, загальна площа нежитлових приміщень - 12786 тис. кв. м, кількість будинків - 4, кількість поверхів - 8-24, кількість квартир - 811, місткість паркінгу - 900 м / місць.

Замовником проекту "Бульвар Фонтанів" є інвестиційно-девелоперська компанія UDP, девелопер проекту - компанія повного циклу - "City One Development", генеральний підрядник - будівельна компанія Devenstroy.