ua en ru

У Києві обмежать рух по Південному мосту

У Києві обмежать рух по Південному мосту Фото: Південний міст (twitter.com/kmda_official)

Рух по естакаді Південного мостового переходу обмежать 4 листопада

У Києві в зв'язку з ремонтом дорожнього покриття 4 листопада обмежать рух по естакаді Південного мостового переходу. Про це йдеться в повідомленні комунальної корпорації "Київавтодор" у Facebook.

"З 09:00 до 20:00 04.11.2017 у зв'язку з виконанням робіт з ремонту асфальтобетонного покриття на естакаді Південного мостового переходу у напрямку руху з проспекту Миколи Бажана на Наддніпрянське шосе буде частково обмежено рух транспорту", - йдеться в повідомленні.

До уваги учасників дорожнього руху! Рух транспорту по естакаді Південного мостового переходу буде частково обмежено! З...

Опубліковано Комунальна корпорація "Київавтодор" 3 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Києва на два місяця частково обмежать рух. Зокрема, з 29 листопада 2017 року по 31 січня 2018 буде заборонено рух усіх видів транспортних засобів вздовж Володимирського проїзду (від вул. Малої Житомирської до Михайлівської площі). Крім того, у святкові дні, 19 і 31 грудня, 1 і 7 січня вводяться тимчасові обмеження на рух усіх видів транспортних засобів вздовж Володимирського проїзду.