ua en ru

У Києві обмежать рух Північним мостом у вівторок

У Києві обмежать рух Північним мостом у вівторок Фото: Північний міст (instagram.com/minenkophotography)

За сприятливої погоди на мосту проведуть ремон

У Києві частково обмежать рух Північним мостом у вівторок, 13 березня. Обмеження руху пов'язано із ремонтом, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"У вівторок, 13 березня, планується частково обмежити рух транспорту Північним мостом через р. Десенка. За сприятливих погодних умов тут проводитимуть ремонтні роботи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обмеження діятимуть: з 09:30 до 14:00 у напрямку житлового масиву Троєщина; з 14:00 до 17:00 у напрямку станції метро "Почайна".

У комунальній корпорації "Київавтодор", котра проводитиме ремонт, просять водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Нагадаємо, у п'ятницю, 9 березня, у центрі Києва було перекрито рух транспорту в зв'язку із запланованими заходами з нагоди 204-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка.

Зазначимо, 22 лютого 2018 року у Києві офіційно перейменували Московський міст на Північний. Перейменувати міст на Північний рекомендувала постійна комісія Київради з питань культури, туризму та інформаційної політики.