ua en ru

У Києві пограбували квартиру шеф-редактора одного з телеканалів

У Києві пограбували квартиру шеф-редактора одного з телеканалів Фото: в столиці пограбували квартиру шеф-редактора одного з телеканалів

Розпочато кримінальне провадження

У Києві пограбували квартиру шеф-редактора одного з телеканалів. Про це повідомляє прес-служба столичного управління Національної поліції.

"Подія трапилася у Деснянському районі столиці. За фактом крадіжки із помешкання шеф-редактора одного із телеканалів розпочато кримінальне провадження", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що в поліцію надійшло повідомлення про крадіжку на вулиці Мілютенка, на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

"Правоохоронцям 49-річний заявник пояснив, що о 6-й ранку він пішов на роботу. Коли ж повернувся, побачив, що вхідні двері відчинені, а в нижньому замку зламана серцевина. Окрім того, чоловік виявив відсутність двох ноутбуків, документів до них та wifi-роутера", - повідомляє прес-служба.

Зазначається, що слідчий відділ Деснянського управління Головного управління Нацполіції в Києві розпочав кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Києві злодій пограбував квартиру через вікно на 5 поверсі.