ua en ru

У Києві пограбували квартиру депутата від "Самопомичи"

У Києві пограбували квартиру депутата від "Самопомичи" Фото: Олег Лаврик

Народний депутат вважає, що пограбування було постановочним

У Києві сьогодні, 26 січня, пограбували квартиру депутата від фракції "Самопоміч" Олега Лаврика. Про це народний депутат написав у Facebook.

За словами Лаврика, з квартири зникла лише тисяча гривень.

"26 січня повернувся в свою квартиру, де проживаю в Києві, і побачив, що двері квартири відчинені. У замку відмичка зламана, в квартирі відкриті дверці шаф і тумбочок. Нічого цінного, крім однієї тисячі гривень, яка лежала на видному місці, не зникло ні документи, ні сучасна техніка", - написав він.

Народний депутат викликав поліцію і написав заяву в СБУ "з метою уникнення можливих дискредитаційні дій відносно нього як народного депутата та політичної партії "Об'єднання "Самопоміч".

Лаврик вважає, що пограбування було постановочним, тоді як зловмисники переслідували інші цілі.

"Вважаю, що зламана відмичка змінила плани недоброзичливців, яким довелося нашвидкуруч інсценувати пограбування", - додав він.

Сьогодні 26 січня повернувся до своєї квартири, де проживаю у м. Києві, і побачив що двері квартири відчинені. У замку зл...

Опубліковано Олегом Лавриком 26 січня 2016 р.

Нагадаємо, в грудні 2015 року у Київській області в Ірпені невідомі пограбували квартиру депутата Верховної Ради України Ірини Суслової (позафракційна).