ua en ru

У Києві в одному з житлових будинків стався вибух, є поранені

У Києві в одному з житлових будинків стався вибух, є поранені Фото: правоохоронець на місці вибуху

Вибух стався в одній із квартир на вулиці Солом’янська

У Києві близько першої години ночі 1 травня 2017 року на вулиці Солом’янській стався вибух в одному з житлових будинків. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, повідомляє прес-служба столичної поліції.

"Потерпілий пояснив правоохоронцям, що спав у кімнаті, коли раптом пролунав вибух. Йому надали допомогу на місці. Від госпіталізації він відмовився, оскільки отримав незначні тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що поліція оглянула місце події, звідки було вилучено металеві уламки та інші предмети, які направили на проведення експертизи.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події. Зібрані відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Солом'янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, нещодавно в м. Дубно Рівненської області невідомі кинули вибухонебезпечний предмет під паркан військового складу з пальним, після чого стався вибух.