ua en ru

У Києві оголосили тендер на 460 млн гривень для впровадження системи електронного квитка

У Києві оголосили тендер на 460 млн гривень для впровадження системи електронного квитка Фото: громадський транспорт Києва (РБК-Україна)

У Києві закуплять 1,5 тис. комплектів систем для впровадження електронного квитка

Комунальне підприємство "Київпастранс" оголосило тендер на впровадження системи електронного квитка у громадському транспорті Києва за 460 млн гривень, передає видання itc.ua.

Повідомляється, що "Київпастранс" у системі публічних закупівель ProZorro оголосив тендер на закупівлю і монтаж систем, необхідних для впровадження електронного квитка у громадському транспорті. Загальна сума тендеру складає 460 млн гривень, за які мають намір отримати 1,5 тис. комплектів систем і 300 приладів інспекції.

Також повідомляється, поставка перших 500 комплектів і 300 приладів інспекції очікується 20 грудня, інше обладнання повинні поставити до 20 березня 2018 року.

Нагадаємо, в Україні 7 травня вступив в силу закон про електронні квитки громадському транспорті. Очікується, що впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду дозволить оцінити реальний оборот коштів і обґрунтованість тарифів на перевезення.