ua en ru

У Києві утворилися численні затори

У Києві утворилися численні затори Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Затори утворилися на обох берегах Дніпра

Вранці п'ятниці, 6 вересня, на дорогах Києва утворилися численні затори. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Google maps.

Так, рух транспортних засобів ускладнений на правому березі столиці, а саме на Проспекті перемоги, бульварі Лесі Українки, вулиці Михайла Грушевського, бульварі Тараса Шевченка, вулиці Бульварно-Кудрявській, вулиці В'ячеслава Чорновола, вулиці Юрія Іллєнка, вулиці Богатирській, проспекті Степана Бандери, вулиці Набережно-Хрещатицька та на Наддніпрянському шосе.

У Києві утворилися численні затори

Також затори скували рух на проспекті Валерія Лобановського, проспекті Академіка Глушкова, Великій окружній дорозі та вулиці Соборній. Крім того, затори спостерігаються на Дарницькому мосту, мосту Патона, а також на Гаванському та Північному мостах.

За даними Google maps, на лівому березі затори утворилися на проспекті Миколи Бажана, Броварському проспекті, на проспекті Ватутіна, проспекті Юрія Гагаріна та Дарницькому шосе, а також на вулиці Колекторній, Харківському шосе, провулку Чехова та вулиці Гната Хоткевича.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 7 вересня у Києві частково обмежать рух транспорту поблизу Вокзальній площі. Обмеження діятиме у суботу, 7 вересня, з 09:00 до 17:00. Причина обмежень: роботи з оновлення покриття на проїзд від Вокзальної площі до вулиці Льва Толстого.