ua en ru

У Києві виявлено автомобіль зі зброєю

У Києві виявлено автомобіль зі зброєю Фото: у Києві виявлено автомобіль зі зброєю

У результаті огляду автомобіля були знайдені пістолет, граната, арбалет, наркотики

У Дніпровському районі міста Києва поліція виявила автомобіль зі зброєю. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва у Facebook.

Повідомляється, що поліцейські в 3:30 помітили автомобіль "Сеат" з іноземними номерами на проспекті Миру. Водій автомобіля, побачивши поліцію, відвернувся, що навело співробітників правоохоронних органів на підозри.

У результаті огляду автомобіля були знайдені пістолет, граната, арбалет, наркотики та інші заборонені предмети.

Правоохоронці оперативно встановили особу водія. Ним був 45-річний уродженець Чернігівської області, який перебуває у розшуку за викрадення транспорту та розбійний напад. Також в машині знаходилися 36-річна громадянка Росії, яка майже 20 років проживає у Києві, і 27-річний громадянин Росії.

Повідомляється, що всі троє були затримані. Також були розпочаті кримінальні провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Київські поліцейські виявили автомобіль зі зброєю (ВІДЕО) Пістолет, граната, арбалет, наркотики та інші заборонені предм...

Опубліковано Відділ комунікації поліції Києва 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Співробітники Служби безпеки України (СБУ) виявили схованку з боєприпасами в районі проведення антитерористичної операції (АТО).