ua en ru

Синоптики попереджають про туман в Києві і області, видимість - до 500 м

Синоптики попереджають про туман в Києві і області, видимість - до 500 м Фото: туман у Києві триматиметься до ранку 9 лютого (commons.wikimedia.org/Haidamac)

Видимість на дорогах становитиме 200-500 метрів

До кінця доби у п'ятницю, 9 лютого, та до ранку суботи, 10 лютого, у Києві та Київській області зберігатиметься туман. Видимість становитиме до 500 метрів. Про це повідомляє прес-центр Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними УкрГідрометцентру, у найближчу годину з утриманням до кінця доби 9 лютого та вночі 10 лютого в Києві та Київській області туман, видимість 200-500 м", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали про ускладнення погодних умов внаслідок впливу активного циклону в Україні протягом 8 та 9 лютого 2018 року. У зв’язку із дощем, мокрим снігом та ожеледицею було обмежено рух вантажного транспорту у трьох областях - Київській, Черкаській та Вінницькій. Зранку 9 лютого обмеження руху було скасовано в усіх регіонах.

Додамо, що синоптики також повідомляли про загрозу сходження лавин протягом 9 лютого у Карпатах в трьох областях України - Закарпатській, Львівській та Iвано-Франкiвській.