ua en ru

У Києві вночі сталася стрілянина, є поранені

У Києві вночі сталася стрілянина, є поранені Фото: стрілянина (guns.ru)

В одного чоловіка - поранення стегна, у іншого - плеча та грудної клітини

У Києві вночі у Дарницькому районі сталася стрілянина, в результаті двоє чоловіків отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Так, повідомлення про постріли на проспекті Бажана у напрямку Борисполя надійшли до чергової частини столичної поліції в 00:40. За викликом терміново виїхали патрульні та слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції.

"На місці події 21-річний водій "ВАЗ-2104" розповів правоохоронцям, що неподалік мосту під час дорожнього конфлікту водій "Cherry Tiggo" дістав пістолет і вистрілив кілька разів у його напрямку. Внаслідок цього пасажири "ВАЗ" - два 23-річні мешканці Київщини - отримали травми і були доставлені до лікарні", - зазначається у повідомленні.

Вказано, що в одного чоловіка - поранення стегна, у іншого - плеча та грудної клітини.

Слідчо-оперативна група оглянула місце події, вилучила чотири гільзи. Вид зброї, яку застосував підозрюваний, встановлять під час експертного дослідження.

Наразі проводиться відпрацювання прилеглої території, встановлюються свідки та очевидці, розшукується автомобіль Cherry Tiggo та його водій.

Так, відомості зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дарницького управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження. Попередня кваліфікація - ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у результаті стрілянини в Дніпровському районі Києва чоловік отримав вогнепальне поранення.