ua en ru

У Києві обстріляли пост ДАІ на Броварському шосе

У Києві обстріляли пост ДАІ на Броварському шосе Фото: пост ДАІ в Києві

Міліція розшукує причетних до події

У Києві в ніч на 2 травня невідомі з автоматів обстріляли пост ДАІ на Броварському шосе. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Серед ночі невідомі обстріляли приміщення посту ДАІ на Броварському шосе. Вели обстріл з лісопаркової зони на протилежній стороні дороги. Працівники міліції, які несли службу, водії і випадкові перехожі поранень не отримали", - йдеться в повідомленні.

З місця події правоохоронці вилучили гільзи з автоматичної зброї.

Як зазначається, разом з працівниками ДАІ несли службу на посаді співробітники батальйону патрульної служби міліції спеціального призначення "Київ-1".

Слідчим відділом Дніпровського районного управління міліції столиці відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальну виробництво за ознаками ч. 1 ст. 348 КК України - "Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Правоохоронці приймають заходи по встановленню та затриманню осіб, причетних до даної події.

Нагадаємо, у квітні під Києвом згорів пост ДАІ.