ua en ru

У Києві кілька дітей отруїлися безкоштовним майонезом

У Києві кілька дітей отруїлися безкоштовним майонезом Фото: деяких постраждалих госпіталізували (УНІАН)

В результаті вживання сумнівної продукції постраждали не менше 7 дітей

У Києві не менше сімох неповнолітніх отруїлися майонезом, який в рамках промо-акції роздавали біля станції метро "Шулявська". Про це йдеться в повідомленні поліції Києва.

Повідомляється, що вчора близько 12:00 надійшла інформація про те, що біля станції метро "Шулявська" невідомі в рамках промо-акції роздають безкоштовний майонез, якість якого викликає сумнів.

"На місці пригоди 21-річний киянин розповів, що приблизно з 09:00 невідома проводила промо-акцію і безкоштовно роздавала флаєри і пачки майонезу зі смаком сиру. Також чоловік надав правоохоронцям одну пачку майонезу і кілька флаєрів, які долучені до зібраних матеріалів", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, після 13:30 від медичних працівників надійшли повідомлення про те, що в інфекційне відділення лікарні надійшло семеро дітей з попереднім діагнозом кишкова інфекція. За даним фактом відкрито кримінальну справу.

П'ятеро учнів київського коледжу розповіли поліцейським, що близько 09:00, коли вони прямували в навчальний заклад, біля станції метро "Шулявська" проходила промо акція, і вони отримали пачки майонезу. Після вживання безкоштовної продукції діти відчули погіршення самопочуття. На даний час їхній стан задовільний, стаціонарне лікування ніхто з них не проходить.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні в цьому році від отруєння грибами постраждали понад 200 осіб. Станом на 1 жовтня 13 людей померли від отруєння грибами.