ua en ru

У Києві через негоду обмежать рух великогабаритного транспорту з 7:00 вівторка

У Києві через негоду обмежать рух великогабаритного транспорту з 7:00 вівторка Фото: у зв’язку з негодою обмежено в’їзд до Києва великогабаритного транспорту

Міська влада просить водіїв під час снігопаду віддавати перевагу громадському транспорту

Для уникнення додаткових перешкод для роботи снігоприбиральної техніки на автошляхах столиці у вівторок, 7 лютого, з 7:00 ранку буде обмежено в'їзд великогабаритного транспорту в столицю. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

У міськадміністрації закликають водіїв не паркувати приватні автівки на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки, та попереджають, що автомобілі, які заважатимуть розчищати дороги від снігу, будуть евакуйовані.

Міська влада також просить водіїв не користуватися власними авто під час снігопаду та віддавати перевагу громадському транспорту.

Якщо ж уникнути поїздки власним авто не можливо, Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА закликає водіїв бути уважними та обережними на автошляхах Києва.

Пішоходам рекомендується пересуватися тротуарами з обережністю та переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях.

Нагадаємо, у Києві через сильний снігопад громадський транспорт перейшов на спеціальний режим руху.