ua en ru

У Києві невідомий розбив десяток авто біля Солом'янського райсуду

У Києві невідомий розбив десяток авто біля Солом'янського райсуду Фото: Солом'янський райсуд (facebook.com solomyansky)

Зловмисник затриманий правоохоронцями

На території Солом'янського районного суду Києва невідомий сокирою розбив десять автомобілів. Про це повідомила суддя суду Вікторія Кицюк.

"Невідомий сьогодні в обід забіг у двір суду з сокирою і почав трощити рухаючись проти годинникової стрілки знаходяться там машини. Близько 10 машин. Від вибитих шибок до пробитих капотів", - повідомила вона.

В коментарі РБК-Україна прес-секретар суду повідомила, що зловмисник затриманий.

"На територію суду за адресою Шутова 1 дійсно увірвався чоловік з сокирою. Він зіпсував майно, кілька машин. На даний момент він затриманий. Більше інформації пізніше", - сказала прес-секретар.

Крім того, вона додала, що постраждалих в результаті інциденту немає.

Невідомий сьогодні в обід забіг у двір суду з сокирою і почав трощити рухаючись проти годинникової стрілки знаходяться...

Опубліковано Викторією Кицюк 16 лютого 2018 р.

Нагадаємо, вчора під час зіткнень біля Солом'янського районного суду Києва, де проходило слухання у справі міського голови Одеси Геннадія Труханова, поранили поліцейського. В результаті зіткнень біля Солом'янського районного суду, в яких був поранений співробітник поліції, в управління поліції доставили 36 осіб. Проте лише троє, з усіх доставлених в ділянку, в результаті були затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, у всіх інших зібрали анкетні дані і відпустили.