ua en ru

У Києві невідомий пошкодив будівлю приймальні нардепа

У Києві невідомий пошкодив будівлю приймальні нардепа Фото: поліція (РБК-Україна)

Поліція відкрила справу за фактом інциденту

У Києві невідомий пошкодив будівлю приймальні народного депутата, поліція відкрила справу за фактом інциденту. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції міста Києва в Facebook.

"Пригода сталася в Дніпровському районі на вулиці Попудренка. Невідомий облив фарбою стіни будівлі. Поліцейські розшукують правопорушника", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, до чергової частини Дніпровського району надійшло повідомлення про те, що невідома особа пошкодила будівлю приймальні народного депутата України.

Так, за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію. Зараз тривають розшукові заходи, спрямовані на встановлення і затримання підозрюваного.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує обмеження волі до п'яти років.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганських дій біля приймальні нардепа (ФОТО) Подія сталася у Дніп...

Опубліковано Поліція Києва 8 жовтня 2017 р.

Відзначимо, мова йде про приймальну народного депутата України, лідера Громадянського руху "Хвиля" Віктора Чумака, яка знаходиться за адресою вул. Попудренка 18а в Києві.

Так, за інформацією прес-служби нардепа, на стіни будівлі розлито фарбу і зроблені написи образливого і загрозливого характеру. Співробітниками поліції складено протокол і зібрані речові докази - пляшки з-під фарби, рукавички і т.д. і зареєстрована заява про кримінальне правопорушення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Хмельницькій області в місті Шепетівка відбувся вибух в квартирі в багатоквартирному житловому будинку.