ua en ru

У Києві невідомі кинули димову шашку на дорогу під посольством Литви

У Києві невідомі кинули димову шашку на дорогу під посольством Литви Фото: поліція кваліфікувала інцидент як хуліганство

Поліція розшукує зловмисників, вирішується питання про відкриття кримінальної справи

У Києві на дорогу під посольством Литви невідомі кинули димову шашку, поліція кваліфікувала інцидент як хуліганство. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва у Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався після опівночі у Печерському районі столиці.

"Вчора о 00:45 в чергову частину Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Буслівскій невідомі особи кинули на дорогу біля посольства Литовської Республіки димову шашку", - йдеться в повідомленні.

Вибухотехніки виявили залишки використаної димової гранати "РГД-2ч" на відстані 20 метрів від входу в дипломатичне представництво.

"У той же час при огляді прилеглої території, на пустирі знайшли порожній корпус гранати "Ф-1". Всі ці предмети вилучили для проведення експертизи...Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення зловмисників", - йдеться в повідомленні.

Столичні правоохоронці розшукують зловмисників за хуліганські дії поблизу посольства Подія трапилася після півночі у Печ...

Опубліковано Відділ комунікації поліції Києва 24 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше у Луцьку обстріляли будівлю Генерального консульства Польщі.