ua en ru

У Києві знайдено мертвим російський журналіст Олександр Щетинін

У Києві знайдено мертвим російський журналіст Олександр Щетинін Фото: Олександра Щетиніна знайшли мертвим у Києві

Поліція порушила справу із правовою кваліфікацією - самогубство

У Києві знайдений мертвим російський журналіст Олександр Щетинін. Повідомлення про це надійшло до Подільського управління поліції близько опівночі, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Києві.

Олександр Щетінін - російський журналіст, засновник інформаційного агентства "Новий Регіон"

Як повідомляє "Київ Оперативний" на сторінці Facebook, загиблим журналістом виявився Олександр Щетінін - російський журналіст, засновник інформаційного агентства "Новий Регіон".


Смерть журналіста у власний день народження Вночі 28.08.2016, у своїй квартирі на Костянтинівській, був виявлений заходів...

Опубліковано Київ Оперативний 27 серпня 2016 р.

"Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група, на балконі виявили чоловіка з вогнепальним пораненням голови. За попередніми висновками судмедексперта, смерть настала в період з 20-ї до 21:30. З'ясувалося, що уродженець Російської Федерації, 1962 р. н., кілька років жив у Києві, був директором Інтернет-видавництва", - йдеться в повідомленні.

Як відзначається, під час огляду місця події правоохоронці вилучили стріляну гільзу, травматичний пістолет, магазини до нього та передсмертну записку. Двері в квартиру були закриті, обстановка у квартирі не порушена.

"Відомості про подію належним чином зареєстровані, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією - самогубство. Поліція встановлює всі обставини цієї трагічної події", - повідомляють в поліції.

Нагадаємо, 20 липня в Києві в результаті вибуху машини загинув журналіст Павло Шеремет.