ua en ru

У Києві розпочалося засідання у справі російських ГРУшників Александрова і Єрофєєва

У Києві розпочалося засідання у справі російських ГРУшників Александрова і Єрофєєва Фото: суд у справі російських ГРУшники

Свої докази представляє військова прокуратура

У Голосіївському районному суді Києва сьогодні, 23 листопада 2015 року, тривають слухання у справі офіцерів Головного розвідувального управління (ГРУ) Збройних сил Росії Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва. Про це повідомляє "Медіазона".

Як повідомляється, свої докази представляє військова прокуратура.

У Києві розпочалося засідання у справі російських ГРУшників Александрова і Єрофєєва

Фото ("Медиазона"): прокурори Олександр Климович, Руслан Кравченко та Максим Крим

Початок засідання дещо затримали через запізнення адвокатів - Оксани Соколовської та Юрія Грабовського. Російський консул Олексій Грубий також запізнився.

Разом з тим, обидва обвинувачених були доставлені до суду вчасно. Без запізнень з'явилися і прокурори Олександр Климович, Руслан Кравченко та Максим Крим.

Судді Микола Дідик, Юрій Мазур та Олександр Бойко оголосили перерву в засіданні до появи адвоката Соколовської, яка на відміну від колеги Грабовського так і не з'явилася до суду.

Разом з тим, консул, що спізнився, повідомив, що його допустили в СІЗО до підсудних. Єрофєєв передав йому листок зі списком необхідних речей. Підсудний просить "особисті речі, поїсти, кип'ятильник".

Нагадаємо, попереднє засідання у справі російських ГРУшників пройшло в Голосіївському районному суді Києва в четвер, 19 листопада 2015 року. У ході судового засідання проходило дослідження відеоматеріалів з показаннями ГРУшники, які вони давали при затриманні українським спецслужбам.

Зокрема, в ході засідання Єрофєєв заявляв, що його катували.