ua en ru

У Києві з початку року виявили понад 560 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн

У Києві з початку року виявили понад 560 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн Фото: вибухонебезпечні предмети часів минулих війн (УНІАН)

З початку 2017 року в Києві виявили 568 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн

У Києві з початку 2017 року було виявлено 568 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Всього з початку року на території р. Києва було вилучено і знищено 568 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн", - йдеться в повідомленні.

ДСНС закликає бути вкрай обережними при виявленні вибухонебезпечних предметів часів минулих війн. Перше, що потрібно зробити - зателефонувати за номером 101 і повідомити, де знайдений небезпечний предмет. Далі необхідно огородити місце його знаходження і не допускати до нього інших людей, особливо дітей. Також заборонено чіпати, пересувати, ступати по корпусу і розбирати вибухонебезпечний предмет.

Нагадаємо, сьогодні, 14 серпня 2017 року в Печерському районі Києва на вулиці Мічуріна, 34 виявили артилерійський снаряд Д-76 мм часів Другої світової війни.