ua en ru

В Києві сталося збройне пограбування магазину мобільних телефонів

В Києві сталося збройне пограбування магазину мобільних телефонів Фото: поліція (yatsenyuk.org.ua)

Зловмисник вкрав 20 мобільних телефонів і закрив продавця в магазині

У Києві відбулося збройне пограбування магазину мобільних телефонів, поліція розшукує злочинця. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

"Зловмисник, погрожуючи пістолетом забрав гроші і мобільні телефони, закрив продавця і втік. Пригода сталася в Дарницькому районі столиці", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, повідомлення про розбійний напад на Харківському шосе надійшло в столичну поліцію в 14:14. По виклику терміново виїхали патрульні поліції та слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції.

Так, правоохоронці з'ясували, що зловмисник забрав ключі у продавця і закрив його в приміщенні. За його розповідями, чоловік у віці близько 50 років, зріст 170-175 см, щільної статури, одягнений у сині джинси, чорну сорочку з коротким рукавом, кілька разів заходив в магазин.

Поліція Києва розшукує нападника на магазин мобільних телефонів (Оновлено, додано фото, відео) http://kyiv.npu.gov.ua/uk/publish/article/363596

Опубліковано Поліція Києва 12 червня 2017 р.

Дочекавшись, коли в приміщенні не буде покупців, зловмисник дістав зброю зі шкіряного портфеля, який тримав у руках, і, погрожуючи, забрав гроші з каси і близько 20 мобільних телефонів.

На місці події працює опергрупа. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в селі Новобгданівка під Запоріжжям у власному будинку була вбита 78-річна жінка. Як виявилося, 23-річний хлопець з корисливим наміром проник у будинок і напав на пенсіонерку, після чого забрав її гроші, п'ять тисяч гривень.