ua en ru

У Києві чоловік вистрелив у тестя і тещу, а їх сусідові відкусив палець

У Києві чоловік вистрелив у тестя і тещу, а їх сусідові відкусив палець Фото: у Києві чоловік поранив трьох людей

Сварка зав'язалася на ґрунті неприязних відносин

У Києві чоловік поранив своїх колишніх тестя і тещу з пістолета, а також відкусив палець їх сусідові. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"В ході побутового конфлікту хуліган завдав вогнепальні поранення колишнім тестя і тещі, а їх сусідові ще й відкусив фалангу пальця", - йдеться в повідомленні.

Вчора близько 22:00 в чергову частину міліції надійшло повідомлення, що біля житлового будинку в Бортничах чутні постріли. За вказаною адресою виїхали правоохоронці.

З'ясувалося, що чоловік зустрів батьків своєї колишньої співмешканки.

"На ґрунті неприязних відносин виникла сварка. Розлючений хуліган зробив кілька пострілів у бік своїх опонентів. На шум вискочив сусід подружжя і спробував зупинити озброєного зловмисника. Однак 44-річний місцевий житель став стріляти і в нього, а потім, вириваючись, вкусив чоловіка за палець", - розповіли в міліції.

У всіх трьох постраждалих медики діагностували вогнепальні поранення, у одного ще і виявили відкушену фалангу пальця на лівій руці.

Постраждалих доставлено до лікарняного закладу, де надали необхідну допомогу.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Правопорушнику загрожує позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Фігурант, в минулому вже судимий за скоєння кримінальних правопорушень, затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області п'яний клієнт напав з ножем на співробітника банку.