ua en ru

У Києві чоловік влаштував стрілянину в автобусі

У Києві чоловік влаштував стрілянину в автобусі Фото: пістолет (polizei.de)

Чоловік у стані алкогольного сп'яніння намагався потрапити в кабіну водія

У Києві ввечері, 19 серпня, в столичному автобусі п'яний чоловік влаштував бійку зі стріляниною. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

Повідомляється, що ввечері, 19 серпня, до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про бійку зі стріляниною в автобусі. Однак на момент прибуття правоохоронців один з учасників конфлікту з місця пригоди зник.

"Під час руху транспортного засобу, чоловік, перебуваючи в нетверезому стані, намагався потрапити в кабіну водія. Це помітив один з пасажирів і почав заспокоювати його. У відповідь чоловік тричі вистрілив з травматичного пістолета в обшивку автобуса. З'ясовувати стосунки чоловіки продовжили на зупинці громадського транспорту. Пасажир, який вгамовував нетверезого незнайомця, кілька разів його вдарив і пішов у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Слідчо-оперативна група вилучила пістолет і три гільзи.

Зазначено, що в результаті інциденту ніхто не постраждав. Особа зловмисника встановлена.

Так, 41-річного стрілка забрала "швидка", але з лікарні чоловік втік, відмовившись від медичної допомоги.

Зараз слідчим відділом вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 17 серпня у Києві на вулиці Зоологічній невідомі в медичних масках кілька разів вистрілили в чоловіка і пограбували його.