ua en ru

У Києві можуть обмежити в'їзд вантажівок

У Києві можуть обмежити в'їзд вантажівок Фото: вантажівка (УНІАН)

Автомобілі, що заважатимуть розчищати автошляхи від снігу, будуть евакуйовані

Через погіршення погодних умов в’їзд великовагового транспорту до Києва можуть обмежити. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Через очікуване погіршення погодних умов, зокрема сильний мокрий сніг, посилення вітру, хуртовину та ожеледицю, в’їзд великогабаритного та великовагового транспорту до Києва найближчими днями може бути обмежено", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що для забезпечення ефективної роботи снігоприбиральної техніки міська влада закликає водіїв не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. Автомобілі, що заважатимуть розчищати автошляхи від снігу, будуть евакуйовані.

Крім того, КМДА звертається до киян із проханням не користуватися особистим авто, а надавати перевагу громадському транспорту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні протягом 18 січня 2018 року прогнозується суттєве погіршення погодних умов. За прогнозом синоптиків, 18 січня в столиці очікується ускладнення погодних умов: сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-18 м/с, хуртовина, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 20 см.