ua en ru

У Києві майже на місяць частково обмежать рух по Південному мосту

У Києві майже на місяць частково обмежать рух по Південному мосту Фото: Південний міст у Києві (twitter.com/kmda_official)

Обмеження діятиме у зв’язку зі встановленням бар’єру безпеки

У Києві майже на місяць частково обмежать рух по Південному мосту. Про це повідомляє прес-служба комунальної корпорації "Київавтодор".

"З 26.11.2017 до 20.12.2017 у зв’язку з виконанням робіт з встановлення напівжорсткого бар’єру безпеки на естакадному з’їзді з Південного мостового переходу у напрямку Столичного шосе у місці виконання робіт буде частково обмежено рух транспорту у першій смузі руху", - йдеться у повідомленні.

До уваги учасників дорожнього руху! З 26.11.2017 до 20.12.2017 у зв’язку з виконанням робіт з встановлення напівжорстко...

Опубліковано Комунальна корпорація "Київавтодор" 23 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 17 листопада петиція з проханням зробити платний проїзд для пенсіонерів у київському громадському транспорті у годину пік з'явилася на офіційному сайті Київради.

Кияни скаржаться, що в ранкові години багато місця у міських автобусах займають пенсіонери, проїзд в громадському транспорті для яких безкоштовний.

"Через постійно "забитий" пенсіонерами у ранкову годину пік громадський транспорт, молодь не встигає у школи, університети і на роботу", - сказано у тексті петиції.

Для запобігання таких проблем громадяни пропонують владі обмежити пільги на проїзд в громадському транспорті для пенсіонерів.