ua en ru

У Києві на Майдані сталася бійка

У Києві на Майдані сталася бійка Фото: Монумент Незалежності України (РБК-Україна)

Бійка сталася під час святкування Дня Гідності і Свободи

У Києві в ході святкування Дня Гідності та Свободи на Майдані Незалежності відбулася сутичка. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Конфлікт виник між активістами і поліцією, після того як мітингувальники спробували встановити намети на Майдані.

У Києві на Майдані сталася бійкаУ Києві на Майдані сталася бійкаУ Києві на Майдані сталася бійкаУ Києві на Майдані сталася бійкаУ Києві на Майдані сталася бійкаУ Києві на Майдані сталася бійкаУ Києві на Майдані сталася бійкаУ Києві на Майдані сталася бійкаУ Києві на Майдані сталася бійка
У Києві на Майдані сталася бійка

Фото: святкування Дня Достоїнства і Свободи (РБК-Україна)

В результаті короткої сутички мітингувальників вдалося встановити одну палатку, ще одна була вилучена правоохоронцями. Пізніше активістам вдалося встановити ще один намет.

Майдан НАЖИВО Четверта річниця Революції Гідності.

Опубліковано РБК-Україна 21 листопад 2017 р.

Нагадаємо, що сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності і Свободи. Заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян повідомив, що в центрі Києва у зв'язку з святкуванням посилили охорону порядку.

"Сьогодні Україна відзначає День гідності і свободи, а також новий День десантно-штурмових військ, тому в центрі міста планується велика кількість людей. Безпека на центральних вулицях столиці забезпечуватимуть понад 3,5 тис. правоохоронців та бійців Національної гвардії", - заявив Троян.