ua en ru

ДТП у Києві: маршрутка врізалася у фуру, є постраждалі

ДТП у Києві: маршрутка врізалася у фуру, є постраждалі Фото: ДТП (УНІАН)

Причина зіткнення не встановлена

У Києві на вулиці Палладіна маршрутка врізалася у фуру, в результаті постраждали щонайменше три людини. Про це повідомляє "Київ оперативний" у Facebook.

Повідомляється, що водій великогабариту DAF зупинився для відпочинку перед тривалою дорогою, так як прямував в Сербію (звідки він родом). Заборонних знаків для стоянки не було, автомобіль - яскраво-жовтого кольору.

"Через кілька годин відпочинку, водій прокинувся від сильного поштовху. Як виявилося, маршрутний автобус TATA, який прямував за маршрутом 745, на повному ходу в'їхав у його причіп. Причину зіткнення водій "маршрутки" пояснити не зміг", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що водія з маршрутки деблокували бійці ДСНС. Від удару постраждали сам водій, а також чоловік та жінка (пасажири), які в подальшому з різними травмами були госпіталізовані. Ще трьом пасажирам надана медична допомога на місці.

Водій маршрутки в'їхав їхав у припарковану фуру Відео: https://youtu.be/EaWaFUl3bww Водій великогабариту #DAF, д. н. з....

Опубліковано Київ Оперативний 3 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві 3 грудня маршрутне таксі "Мерседес" зіткнувся з мікроавтобусом "Форд Транзит", в результаті події постраждали 5 чоловік.