ua en ru

У Києві на Марші слави стався конфлікт між "свободівцями" та поліцією

У Києві на Марші слави стався конфлікт між "свободівцями" та поліцією Фото: Марш слави в Києві

"Свобода" заявила, що поліція затримувала її представників

У Києві на Марші слави до Дня захисника України між поліцейськими і "свободівцями" стався конфлікт. Про це йдеться в повідомленні прес-служби столичної поліції.

"На розі вулиць Антоновича та Льва Толстого виник інцидент: за попередньою інформацією, один з активістів штовхнув патрульного поліцейського. Чоловіка відтіснили з натовпу, з ним проводять профілактичну бесіду. Нікого з учасників маршу не затримували", - повідомили в поліції.

У той же час, за словами керівника прес-служби фракції ВО "Свобода" у Київраді Олександра Аронця, поліція затримала кількох людей, в тому числі депутата Київради Володимира Назаренка, якого згодом відпустили.

Поліція затримала кількох людей, за їх словами "підозрілих", серед них свободівця, учасника АТО, депутата Київради Володимира Назаренка.

Опубліковано Олександром Аронцем 14 жовтня 2016 р.

У Києві на Марші слави стався конфлікт між "свободівцями" та поліцієюУ Києві на Марші слави стався конфлікт між "свободівцями" та поліцієюУ Києві на Марші слави стався конфлікт між "свободівцями" та поліцієюУ Києві на Марші слави стався конфлікт між "свободівцями" та поліцією

Фото: Марш слави до Дня захисника України

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні столична поліція працює в посиленому режимі.