ua en ru

На Покрову столична поліція працює у посиленому режимі

На Покрову столична поліція працює у посиленому режимі Фото: поліція Києва

До охорони громадського порядку залучено близько 4 000 тисяч силовиків

Із метою недопущення порушень правопорядку під час проведення заходів із нагоди відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України столичні правоохоронці несуть службу в посиленому режимі. Про це заявив начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко, повідомляє прес-служба Нацполіції.

"До охорони громадського порядку залучено близько 4 000 тисяч військовослужбовців Національної гвардії України, працівників управління патрульної поліції та структурних підрозділів столичної поліції. На місці працюють кінологи зі службовими собаками та групи вибухотехніків. Серед іншого заплановано дві ходи, тож правоохоронці обстежать маршрути їхнього руху. Поліція докладе максимум зусиль, щоби заходи пройшли спокійно", - запевнив він.

У зв’язку з цим поліція закликає громадян дотримуватися встановлених правил поведінки в громадських місцях, не порушувати правопорядок та сприяти правоохоронцям у виконанні їхніх функцій.

Нагадаємо, днями двоє охоронців одного з супермаркетів, який розташований на вулиці Лебедєва-Кумача, 7-в у Києві, побили чоловіка на вході в магазин.