ua en ru

У Києві ліквідовано склад з підробленим алкоголем на суму майже 5 млн гривень

У Києві ліквідовано склад з підробленим алкоголем на суму майже 5 млн гривень Фото: алкогольна тара (Pixabay)

Продукція реалізовувалась через мережу Інтернет за допомогою поштових сервісів

У Києві правоохоронці виявили та ліквідували підпільні склади з фальсифікованою алкогольною продукцією на суму майже 5 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба Прокуратури міста Києва в Facebook.

"В ході проведення обшуків складських приміщень на території Солом'янського району міста Києва було вилучено майже 4 тонни фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів, які були розфасовані у скляні пляшки та пакування відомих іноземних брендів, без акцизних марок встановленого зразка", - заявили в прокуратурі.

Зазначено, що загальна вартість вилученого становить близько 5 млн гривень.

"Зазначена продукція реалізовувалась через мережу Інтернет за допомогою поштових сервісів", - йдеться в повідомленні.

В даний час призначено судово-хімічна экспертизая для встановлення наявності реальної загрози для життя і здоров'я людей, які могли вживати зазначену продукцію.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

У КИЄВІ ЛІКВІДУВАЛИ СКЛАД З ФАЛЬСИФІКОВАНИМ ЕЛІТНИМ АЛКОГОЛЕМ НА СУМУ МАЙЖЕ 5 МЛН ГРИВЕНЬ Під процесуальним керівницт...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 17 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миколаївській області СБУ викрила поліцейських, які виготовляли і продавали алкогольний фальсифікат.