ua en ru

У Києві ліквідували пожежу на заводі

У Києві ліквідували пожежу на заводі Фото: пожежа в Києві на заводі (РБК-Україна)

В результаті пожежі були госпіталізовані дві людини

У Києві на вулиці Жилянській ліквідували пожежу на заводі. Також в результаті пожежі були госпіталізовані дві людини, про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Державну службу з надзвичайних ситуацій.

У ДСНС зазначають, що у 5-поверховій виробничій будівлі на 5-поверсі горіли будівельні матеріали на площі 60 кв. м. Як повідомляється, о 14:37 загоряння було локалізовано, тим самим запобігши розповсюдженню вогню на більшу площу, а о 14:57 - ліквідовано.

"До лікарняних закладів м. Києва госпіталізовано двох чоловік з попереднім діагнозом отруєння чадним газом. До гасіння пожежі було залучено 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також близько 30 чоловік особового складу. Причина виникнення пожежі з’ясовується", - йдеться у повідомленні.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що в центрі столиці горіло приміщення Київського електротехнічного заводу "Транссигнал", в якому знаходиться приміщення нового телеканалу Євгена Мураєва. Пожежа почалася близько двох годин дня на останньому поверсі. Рятувальники зняли з даху 5 осіб. Всі робітники були евакуйовані з будівлі.

"Там нічого не було, будматеріали просто. Через зварювальний апарат загорілося", - розповів один з них.

Біля території заводу зібралися кілька десятків чоловіків спортивної зовнішності. Приїхав екс-міністр транспорту Євген Червоненко.