ua en ru

У Києві ліквідували міжрегіональний канал збуту наркотиків

У Києві ліквідували міжрегіональний канал збуту наркотиків Фото: поліція Києва ліквідувала канал збуту наркотиків (ГУ НП у м. Київ)

Правопорушникам загрожує до десяти років позбавлення волі

Під час проведення двох санкціонованих обшуків у помешканнях зловмисників у столиці та на Київщині правоохоронці виявили канал збуту наркотиків. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у місті Київ.

Працівники управління протидії наркозлочинності під час обшуків вилучили канабіс та амфетамін.

Правопорушниками виявилися 50-річний житель Київської області і 28-річний мешканець столиці, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, пов’язаного з незаконним обігом наркотиків.

Наразі розпочато кримінальне провадження. Зловмисників затримали, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Чоловікам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліція Києва ліквідувала міжрегіональний канал збуту наркотиків (ФОТО) Під час проведення обшуків у помешканнях двох зл...

Опубліковано Поліція Києва 9 листопад 2017 р.

Нагадаємо, на початку листопада у Чернівцях викрили організовану злочинну групу, яка займалася контрабандою наркотиків. Зловмисники придбали на околиці міста дачний будинок, який в подальшому обладнали під стаціонарну нарколабораторію.