ua en ru

У Києві ліквідували групу, яка займалася наданням інтимних послуг

У Києві ліквідували групу, яка займалася наданням інтимних послуг Фото: поліція

У склад злочинної групи входили 5 осіб

У Києві ліквідували злочинну групу, яка спеціалізувалися на наданні широкого спектру інтимних послуг. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУНП в Київській області.

Начальник управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Андрій Ткач заявив, що до складу групи входило 5 осіб.

Зазначено, що злочинна група співпрацювала лише з іноземними клієнтами.

"Для цього організатор злочинного угруповання 28-річний житель Київщини підбирав диспетчерів і дівчат, які надавали сексуальні послуги, не тільки з привабливою зовнішністю, але з обов'язковим вільним володінням іноземної мови", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, вартість послуг в залежності від їх виду, складала від 1,6 до 4 тисяч гривень на годину. Оперативники одночасно провели 10 санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів та за адресами кубел. Вилучили гроші, банківські картки, рекламні візитки, записки з розрахунками клієнтів і дівчат, наркотичні засоби, зброя та боєприпаси.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в міжнародному аеропорту "Львів" прикордонники Львівського загону спільно з оперативними співробітниками Західного регіонального управління та представниками Національної поліції затримали громадянку України, причетну до налагодження каналу торгівлі людьми.